menarik nih!jom klik...!

Wednesday, 2 October 2013

Jom Karaoke!!

Sebut aje pasal karaoke, Bedah konpem semua pun melompat keriangan giteuw! hahahaa.. Bedah lagi la suka bab-bab karaoke nih.. Bukannya apa, bila karaoke, kita nak nyanyi sumbang ke, off key ke, pitching berterabur sampai ke mana pun, xda sapa nak tegur, ye dak..??heheheeee...

So, sebut pasal karaoke, bukan karaoke lagu melayu yang Bedah maksudkan nih... Bedah kena karaoke lagu omputeh!! Oh NO man!!! huhuuuu... Dah ler tak berapa nak cekap sangat sebutannya tu, berbelit jugak lidah belacan ni nak menyebut patah demi patah perkataan nenek moyang i tuh..kuikuikuiii....

Ok, anyhow....! Bedah ni kan supergirl, mana boleh mengalah sebelum berperang. Kita mesti yakin walaupun belum tentu lagi boleh buat... Yakin tu penting tapi jangan sampai OVER CONFIDENT!!

Karaoke lagu omputeh ni semuanya gara-gara class Teater Muzikal yang Bedah kena amik semester nih.. Menarik tapi haihhh...... Speaking berhabuk katanya....! lalalaaa.... Sebenarnya, we oolllss kena menyanyi lagu dalam teater Muzikal yang dipentaskan Broadway atau West End untuk MidTerm Exam...  Tak kisah persembahan apa janji lagu tu ada dalam teater muzikal.... Wahhhh!! Cirit juga mencari lagu yang MAMPU kak Bedah nih nyanyi... Akhirnyaaaa...., seteleh membelek, mendengar dan mencuba, ada la satu lagu ni memang kena dengan diriku yang gebu ini...Oh Tidak!! Gedikkk!! Rasa macam sinonim aja bait-bait lagu tuh...!! (memang sinonim SANGAT!!)

Jadi, apa tunggu lagi... Jom la layan lagu ni....!!



XOXO~~~~~

2 comments:

Ija Rased said...

wah...i love this song!!! wish u luck gurl

bedah gebu said...

ceria kan lagu nih...feeling sket la class tu..kahkahkahhh...