menarik nih!jom klik...!

Thursday, 12 July 2012

hah??NAIK LAGI??

hah..????naik??betul ke ni??syukur...ALHAMDULILLAH...

seronok Bedah bila 'check' keputusan kali ini sangat-sangatlah diluar jangkaan..pernah la Bedah dengan kawan2 buat andaian tentang berapa target yang kami nak capai untuk semester lepas..Bedah selalunya kalau time target ni,memang tak nak kalah..mesti nak tinggi..hahaha...tapi dalam hati memang risau kalau tak dapat capai target 2. Bedah pun target lite2 je la sebab takut frust menonggeng.


Bila tengok aja result yang terpampang kat portal tue,tetibe je berderau darah Bedah!!Sangat-sangat tinggi..!!3.73??!!memang dah lari jauh dengan target Bedah...Masa tu apa yang Bedah nampak hanyalah muka emak Bedah kat kampung...Tetibe mcm flashback ala2 negatif kamera gitu wajah emak Bedah sambil berdoa kat kain sejadah....Aduh....bergenang airmata Bedah masa tu..Hanya ALLAH yang dapat balas doa serta segala pengorbanan emak Bedah pada Bedah adik beradik....


Bedah bukan nak menunjuk-nunjuk cuma Bedah harap dengan cerita Bedah dapatla kawan2,adik2 yang tengah membaca blog Bedah ni jadikan ia sebagai teladan dan maybe contoh untuk makin maju dalam pelajaran..bukannya pe,dulu Bedah pernah jatuh tersungkur ala2 buah cempedak busuk sebab tak belajar betul2..Bedah salahkan diri Bedah sebab salah pilih kawan n haluan hidup tapi bila dah jatuh tu,kena la cepat2 bangun sebab Bedah tau takda siapa yang akan tlg kita kecuali diri kita sendiri.... 
 =)

selamat malam....n harapnya dapat berjumpa lagi...


No comments: